Vanhalinnan mobiilioppaat

Vanhalinnan museoon voi tutustua nyt myös mobiilisti!

Vanhalinnan museotarjontaan pääsee tutustumaan nyt myös mobiilioppaiden avulla. Momeo Oy:n tuottama Tarinasoitin palvelussa pääset tutustumaan Vanhalinnan tilan vaiheisiin tai kurkistamaan kotimuseoon opastetulla kierroksella. Mobiilioppaassa voit joko kuunnella tai lukea opastekstit. Mobiilioppaassa on myös paljon vanhoja valokuvia, joiden avulla pääsee tutustumaan esimerkiksi päärakennukseen aikaan ennen museota, jolloin kartanossa on vielä asuttu.

Uutena mobiilioppaana on tullut Idän ja Lännen maa -näyttelystä tehty mobiiliopas. Idän ja Lännen Maa -näyttely oli perusnäyttelynä Vanhalinnassa vuosina 1999-2015. Näyttely kertoo perinteisestä maataloudesta ennen koneita sekä Suomen kulttuurisesta jaosta länteen ja itään. Oppaassa on myös tietovisa osio, jonka avulla voit testata tietämyksesi perinteisen maatalouden saralla. Idän ja Lännen Maa-mobiiliopas sopii erityisesti koululuokille, mutta myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Mobiilioppaisiin pääset skannaamalla alla olevan QR-koodin älylaitteesi QR-koodisovelluksella tai kirjoittamalla selaimesi osoitepalkkiin osoitteen tarinasoitin.fi/vanhalinna

                     

Vanhalinnan mobiilioppaat | Vanhalinna

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.