Puimala

Vanhalinnan vaihtoehto omatoimijuhlille!

Vanhassa Puimala-rakennuksessa hieman kartanopihasta erillään vietät yksityis- tai yritystilaisuudet aidossa maalaistunnelmassa, viehättävässä "latotanssihengessä". Puimala on lämmittämätön tila eli vuokrattavissa ainoastaan kesäkuukausina. Vanhalinnan muista tiloista poiketen Puimalassa vuokrataan vain tilat ja tilaisuuden järjestäjä vastaa itse ruoka- ja juomatarjoiluista sekä muista järjestelyistä haluamallaan tavalla!

Tilavuokra on 900 euroa (sis. alv). Vuokra-aika alkaa edeltävänä päivänä klo 12 ja kestää tilaisuutta seuraavaan päivään klo 18 saakka. Hinta sisältää tilan ja peruskalustuksen (=pöydät ja tuolit). Pöytien koot ja lukumäärät: 10 kpl 180 cm x 75 cm pöytiä ja 7 kpl 240 cm x 75 cm pöytiä. Istumapaikkoja tilassa on n. 120 henkilölle.
Tilassa on 4 kpl tavallisia wc:tä.
Puimalan takana on idyllinen metsälampi ja vanha sepän paja.

Tilassa ei ole valmistuskeittiötä, vaan ainoastaan ns. esillepanotila. Vanhalinnan puolesta ei ole kalustuksen lisäksi muuta irtaimistoa/välineistöä käytettävissä. Lisätietoja nähtävillä oheisesta sopimusluonnoksesta (pdf).

Mittapiirros (pdf) Puimalasta.

 

"Me tykkäsimme Puimalasta juhlapaikkana todella paljon. Tila on sellaisenaan aika karu, mutta sinne saa luotua aivan ihanan tunnelman. Onnistuimme mielestämme luomaan tilasta juuri meidän näköisemme. Puimalan hyviä puolia on myös se, että sinne sai viedät omat ruuat ja juomat, joten saimme myös sen puolesta suunnitella kaiken juuri sellaiseksi, kuin halusimme."