Kartanoravintola.

Kartanoravintola

Vanhaan kivinavettaan (1919) rakennettu, talonpoikaistyyliin sisustettu kartanoravintola on tunnelmallinen, yhtenäinen juhlatila, jonka keskellä on erillinen tanssilattia. Kartanoravintola on myös suosittu kokous- ja seminaaritila.

Kartanoravintolassa järjestetään erityisen paljon häitä, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia sekä karonkkajuhlia ja erilaisia koulutustilaisuuksia. Kesäaikaan kartanoravintolan vuokraajan on mahdollista varata käyttöönsä myös navetan tunnelmallinen vintti, joka toimii erityisen hyvin juhlien jatkopaikkana. Kuten muissakin tiloissamme, navetan käyttöaikaa ei ole illan tai yön osalta rajoitettu, eli juhlimista saa rauhassa jatkaa vaikka aamun pikkutunneille saakka.

Navetasta on lyhyt matka niityn poikki Aurajoen rantaan. Rakennuksen toisella puolella avautuu kaunis peltomaisema.

Juhlatilaksi 50–160 hengelle tai kokoustilaksi 30–80 hengelle

Kartanoravintolan suuri yhteinäinen tila soveltuu hyvin 50–160 hengen juhlatilaisuuksiin ja 30–80 hengen kokouksiin. Kesäaikaan myös navetan vintti on käytössä (vintillä ei lämmitystä tai ilmastointia).

Kartanoravintolassa on kahden kokoisia pöytiä:

  • 14 kpl isoja punaisia pöytiä, 180 cm x 90 cm
  • 8 kpl pieniä punaisia pöytiä, 90 cm x 90 cm

Lisäksi tilassa on buffet-pöytä, jonka koko on 400 cm x 120 cm, sekä erillinen baaritiski. Tanssiparketin koko on 400 cm x 400 cm. Salissa on piano.

Rakennuksessa on erillinen eteinen ja neljä wc-tilaa: kaksi naisille ja kaksi miehille.

Salissa on himmennettävä valaistus ja ajastettava ilmastointi.

Keittiön varustus

Salin puolella baaritiskin takana on viiden vetolaatikon kylmiö. Suuri kylmähuone löytyy keittiön puolelta. Keittiö on ammattilaiskeittiö, jossa on astianpesukone, liesi, uuni, rasvakeitin, pakastin ja jääpalakone. Astiasto on noin 200 henkilölle laseineen ja ruokailuvälineineen.

Pöytäjärjestysmallit

Liitetiedostoina pöytäjärjestysmalleja kartanoravintolaan.

Kuvagalleria