Haemme yliopistoharjoittelijoita!

Haemme joukkoomme kahta museoharjoittelijaa. Harjoittelijan tehtävä soveltuu museoaineiden ja erityisesti museologian sekä arkeologian opiskelijalle, joka haluaa käytännön kokemusta monipuolisista museoalan töistä. Merkitsethän hakemukseesi, kumpaa harjoittelupaikkaa haet. Jos olet kiinnostunut molemmista, hae niihin samalla hakemuksella.

Harjoittelupaikka A: Harjoittelijan tehtäviin kuuluu osallistuminen museon uudistuvan arkeologisen perusnäyttelyn rakentamiseen sekä valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan näyttelyyn liittyvän pedagogisen materiaalin, työpajojen sekä muun oheistoiminnan suunnittelu. Harjoittelu ajoittuu loppukevääseen ja alkukesään.

Harjoittelupaikka B: Tarkka työnkuva sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa, mutta siihen sisältyviä tehtäviä voivat olla esimerkiksi kokoelmien luettelointi- ja digitointityö, näyttelyprojekteihin ja tapahtumiin osallistuminen, museokaupan kehittäminen, opastuskierrosten ja työpajojen vetäminen sekä someviestintä. Harjoittelu ajoittuu kesään 2022.

Molemmissa harjoittelutehtävissä arvostamme huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä ennen kaikkea innostusta menneisyyttä ja siitä kertomista kohtaan. Meillä pääset osaksi viihtyisää työyhteisöä vertaansa vailla olevassa miljöössä.

Ajankohta ja kesto: Aloitus sopimuksen mukaan keväällä tai kesällä 2022. Harjoittelun kesto on 2–3 kk sopimuksen mukaan.

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1283 €/kk

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Paikkaa hakevan harjoittelijan tulee olla oikeutettu yliopiston myöntämään harjoittelutukeen.

Viimeinen hakupäivä: 28.2.2022

Lisätiedot ja hakemukset:
Lauri Viinikkala
toiminnanjohtaja
Liedon Vanhalinna -säätiö
puh. 050 308 8167
lauri.viinikkala@utu.fi