Vanhalinnan joulu 2022

Tervetuloa ihailemaan kartanokotimuseon joulukoristelua! Jouluasuunsa sonnustautunut museo on tavalliseen tapaansa avoinna sunnuntaisin klo 13–16. Museopuotimme Hildan tavallinen valikoima on täydentynyt joulukoristeilla ja lahjoiksi sopivilla käyttötavaroilla. Täydennystä puotiin on saatu muun muassa Liedon Kisällin työpajoista. Kartanon ikkunoita koristavat ensimmäisestä adventista alkaen kyntteliköt, jotka linnavuoren portaiden valaistuksen kanssa tekevät pihapiiristä tunnelmallisen ulkoilukohteen.

Viikonloppuna 17.–18.12. järjestämme joulutapahtuman. Tällöin museo on auki sekä lauantaina että sunnuntaina klo 13–16, ja sisäänpääsy on ilmainen. Tapahtuman ohjelma:

  • Opastetut museokierrokset jouluiseen kartanokotimuseoon lähtevät museon aulasta klo 14 molempina päivinä. Kierros kestää noin 45 minuuttia.
  • Koko perheen tonttupeli museon näyttelytiloissa: löydä tontut, vastaa oikein niiden esittämiin arvoituksiin ja olet mukana arvonnassa! Oikein vastanneiden kesken arvotaan museokaupan tuotteita.
  • KakkuAnne pitää tapahtuman ajan joulukahvilaa navetassa. Piipahda nauttimassa herkuista ja tunnelmasta!
  • Pihapiirissä hevosajelutusta (erillismaksu).

Tapahtuman jälkeen museohenkilökunta vetäytyy viettämään joulua. Seuraavan kerran avaamme museon sunnuntaina 8.1.2023.

Vanhalinnan henkilökunta toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2023!