Puimala

Vanhassa Puimala-rakennuksessa hieman kartanopihasta erillään vietät yksityis- tai yritystilaisuudet aidossa maalaistunnelmassa, viehättävässä “latotanssihengessä” metsälammen rannassa. Puimala on lämmittämätön tila, joten se on vuokrattavissa ainoastaan kesäkuukausina.

Puimala on ehdottomasti suosituin häätilamme, mutta siellä järjestetään myös muun muassa konsertteja. Toisaalta Puimalassa on järjestetty myös esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja, joten tilan saa taipumaan hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin!

Hinnat 1390€/viikonloppu kesä-elokuussa, 1190€/ viikonloppu touko-syyskuussa.

Puimalassa on peruskalustus eli pöydät ja tuolit. Pöytien koot ja lukumäärät:

  • 10 kpl 180 cm x 75 cm pöytiä
  • 7 kpl 240 cm x 75 cm pöytiä

Istumapaikkoja tilassa on n. 120 henkilölle.

Tilassa on 4 kpl tavallisia wc:itä.

Puimalan takana on idyllinen metsälampi ja vanha sepän paja.

Puimalan asiakkailla on oma parkkipaikka käytössä Vanhalinnantien varressa.

Tilassa ei ole valmistuskeittiötä vaan ainoastaan ns. esillepanotila. Vanhalinnan puolesta ei ole kalustuksen lisäksi muuta irtaimistoa / välineistöä käytettävissä.

Kuvagalleria

“Me tykkäsimme Puimalasta juhlapaikkana todella paljon. Tila on sellaisenaan aika karu, mutta sinne saa luotua aivan ihanan tunnelman. Onnistuimme mielestämme luomaan tilasta juuri meidän näköisemme. Puimalan hyviä puolia on myös se, että sinne sai viedät omat ruuat ja juomat, joten saimme myös sen puolesta suunnitella kaiken juuri sellaiseksi, kuin halusimme.”