Vanhalinna hakee toiminnanjohtajaa

Turun Yliopistosäätiön perustama ja hallinnoima Liedon Vanhalinna –säätiö vastaa Aurajokilaakson kansallismaisemassa sijaitsevan Vanhalinnan museo-, kulttuuri-, matkailu- ja seminaarikeskuksen toiminnasta ja kehittämisestä. Kokonaisuus houkuttelee alueelleen vuosittain kymmeniä tuhansia vierailijoita. Rakennukset ja näyttelytilat toteuttavat Mauno ja Ester Wanhalinnan lahjakirjan henkeä, Turun yliopiston tarkoitusperien edistämistä ja suomalaisen kulttuuriperinnön vaalimista. Vanhalinna harjoittaa liiketoiminnan muodossa tilavuokrausta, tapahtuma- ja museokauppatoimintaa, kulttuuri-, matkailu-, ravitsemus- ja koulutuspalveluiden myyntiä sekä asiantuntija- ja tutkimuspalveluiden myyntiä.

Pitkään Vanhalinnan toiminnasta vastanneen museonjohtajan siirtyessä urallaan eteenpäin, Vanhalinna tarvitsee tulosvastuulliseksi vetäjäkseen

TOIMINNANJOHTAJAN

Toiminnanjohtajan tehtävä on Vanhalinnan kokonaisvaltainen johtaminen sekä sen markkinointi ja kehittäminen. Toiminnanjohtajalla on ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys toimialaan ja tehtäviin. Valinnassa painotetaan erityisesti aikaansaavaa, aktiivista ja tuloshakuista otetta. Vanhalinnan kehittämistä ohjaa Vanhalinna Visio 2025. Asiantuntijaryhmän laatima asiakirja antaa hyvän kuvan tehtävästä ja toiminnanjohtajalta vaadittavista ominaisuuksista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  •          johtamis- ja organisointikokemusta
  •          näyttöä markkinointi- ja verkostoitumisosaamisesta
  •          liiketaloudellista osaamista ja kokemusta
  •          energisyyttä, tahdonvoimaa ja päätöksentekokykyä
  •          monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä vaikuttamis- ja viestintäosaamista

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 2.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteseen pekka.kanervisto@utu.fi.

Mahdolliset puhelinyhteydenotot Pekka Kanervisto 040-507 5900 17.8. kello 16-18 tai 31.8. kello 8-10.

Vanhalinnan visio 2025 (pdf)

Liedon Vanhalinna -säätiön vuosikertomus 2019 (pdf)