Pakohuoneen logo

Vanhalinnan pakohuone

Arvoitus odottaa ratkaisijaa! Osaatteko sinä ja ystäväsi ratkaista Kultaisen Joutsenen tapauksen?
Pakohuonepelissä sinulla ja ystävilläsi on 60 minuuttia aikaa ratkaista pulmat ja löytää kulta-aarre.

Vanhalinnan upeaan ympäristöön on toteutettu yhdessä CLU Tku:n kanssa pakohuonepeli.
Peli soveltuu parhaiten 2–5 henkilölle, mutta max 10 henkilön ryhmä on mahdollinen (lisämaksu).
Peliä voi pelata yhdessä ystävien, työkavereiden tai perheen kanssa. Lapset ja nuoret (6–16 v.) ovat tervetulleita pelaamaan aikuisen seurassa.

Arvoituksen ratkaisuun ei tarvita fyysistä voimaa vaan nokkeluutta ja yhteistyötä.
Vanhalinnan pakohuoneen ovi on myös aina avoinna, joten ulos pelitilasta pääsee milloin tahansa. Tilassa on portaita, joten se ei ole esteetön. Pakohuone sijaitsee vanhassa aittarakennuksessa, joten talviaikaan kannattaa pukeutua lämpimästi, vaikka tilassa onkin sähkölämmitys. 

Pakohuoneeseen on saatavana myös lahjakortteja. Lahjakortin hinta on 95 € ja sillä pääsee pelaamaan 2–5 henkilöä. Lahjakortteja on mahdollista ostaa Vanhalinnan museokaupasta, kahvila KakkuAnnesta sekä Halistenkosken Myllärintalon Annelasta.

Kulta-aarre Vanhalinnassa?

Vuonna 1897 veljekset K. F. Joutsen ja A. F. Jonsson lähtivät maailman suurimpaan kultaryntäykseen Kanadan Klondikeen, iskivät kultasuoneen ja palasivat rikkaina miehinä takaisin Suomeen. Tällä kullalla on rakennettu Turun yliopiston pääkirjasto.

Tarina kertoo, että Joutsenen veljekset ja Vanhalinnan väki piilottivat kultaa Vanhalinnan tiluksille pahan päivän varalle. Pystyttekö löytämään piilotetun kullan? Saatteko ratkaistua Kultaisen Joutsenen tapauksen?

Pakohuone vie pelaajat sekä Vanhalinnan että suuren kultaryntäyksen historiaan.

Hinta

  • 2–5 henkilöä 95 €
  • Lisämaksu yli 5 hengen ryhmälle 20 €/hlö
  • Lahjakortti 95 € (2–5 pelaajalle)

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.

Pelin kesto

60 min. Varaathan hieman ylimääräistä aikaa itse peliajan lisäksi. Ennen peliä lyhyt perehdytys peliin.

Henkilömäärä

Suositus 2–5 henkeä. Peli soveltuu max. 10 henkilölle (lisämaksu).

Pelin soveltuvuus

Peli soveltuu ystävä- ja työporukoille sekä perheille. Lapset ja nuoret (6–16 v.) ovat tervetulleita pelaamaan aikuisten seurassa. Pidätämme oikeuden keskeyttää pelin ilman hyvitystä, jos näitä ehtoja rikotaan.

Varaukset

Varaukset viimeistään yhdeksän (9) päivää ennen toivottua pelipäivää tällä sivulla olevasta varauskalenterista. Huomaathan, että voit maksaa varauksesi heti sitä tehdessäsi tai valita kohdan “Maksan paikan päällä” (HUOM! Jos haluat maksaa paikan päällä, älä valitse henkilömäärää vaan rullaa vaihtoehdoissa alemmas). Jos sinulla on lahjakortti, älä valitse henkilömäärää vaan rullaa alemmas, jolloin voit valita kohdan “Minulla on lahjakortti”.

Jos haluat ehdottaa pelipäivää ja -aikaa, joka ei löydy kalenterista, tai koet hankaluuksia kalenterin kanssa, ota yhteyttä:

vanhalinna@utu.fi
010 292 7090 (arkisin 9–16)

TÄRKEÄÄ

Peruutukset

Varausta tehdessäsi hyväksyt peruutusehtomme. Varattu peli on peruttava viimeistään 48 tuntia ennen varauksen alkua. Peruutukset sähköpostitse vanhalinna@utu.fi. Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme täyden hinnan.

Saapumisaika

Saavu varauksessa ilmoitettuun aikaan mennessä Vanhalinnan päärakennukselle (valkoinen, kivinen kartano). Pelin ohjaaja noutaa ryhmäsi kartanon edestä. Varauduthan siis odottamaan ulkona.

Hyvitykset eivät ole mahdollisia ja peliaikaa ei voi pidentää, jos saavut myöhässä.

Alkoholi

Paras pelikokemus saadaan ilman alkoholia. Varaamme oikeuden poistaa päihtyneet pelaajat ilman hyvitystä.

Puhelimen käyttö

Puhelimen käyttö viestintään tai valokuvien tai videoiden ottamiseen huoneissa on kiellettyä.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Liedon Vanhalinna -säätiö: y-tunnus: 1490233-9
Vanha Härkätie 111
21410 Vanhalinna, Lieto
010 292 7090 (arkisin 9–16)
vanhalinna@utu.fi