Kartanoravintola.

Kivinavetta

Kivinavetta on vuonna 1919 rakennettu, talonpoikaistyyliin sisutettu tunnelmallinen, yhtenäinen juhlatila, jonka keskellä on erillinen tanssilattia. Navetta on myös suosittu kokous- ja seminaaritila.

Kivinavetassa järjestetään erityisen paljon häitä, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia sekä karonkkajuhlia ja erilaisia koulutustilaisuuksia. Kesäaikaan on  mahdollista vuokrata lisämaksusta (150 €) käyttöönsä myös navetan tunnelmallinen vintti, joka toimii erityisen hyvin juhlien jatkopaikkana. Kuten muissakin tiloissamme, navetan käyttöaikaa ei ole illan tai yön osalta rajoitettu, eli juhlimista saa rauhassa jatkaa vaikka aamun pikkutunneille saakka. Huomaathan, että kivinavetan vintillä ei ole lämmitystä eikä ilmastointia.

Navetasta on lyhyt matka niityn poikki Aurajoen rantaan. Rakennuksen toisella puolella avautuu kaunis peltomaisema.

Hinnat 790-990 €/vrk, 1490-1890 €/viikonloppu riippuen sesongista.

Juhla- ja tapahtumatilaksi 30–140 hengelle

Kivinavetan suuri yhteinäinen tila soveltuu hyvin 30–140 henkilön juhlatilaisuuksiin ja noin sadan hengen kokous- tai seminaaritilaksi.

Kivinavetassa on kahden kokoisia pöytiä:

  • 14 kpl isoja punaisia pöytiä, 180 cm x 90 cm
  • 8 kpl pieniä punaisia pöytiä, 90 cm x 90 cm

Lisäksi tilassa on buffet-pöytä, jonka koko on 400 cm x 120 cm, sekä erillinen baaritiski. Tanssiparketin koko on 400 cm x 400 cm. Salissa on piano.

Rakennuksessa on erillinen eteinen ja neljä wc-tilaa: kaksi naisille ja kaksi miehille.

Salissa on himmennettävä valaistus ja ajastettava ilmastointi.

Keittiön varustus

Salin puolella baaritiskin takana on viiden vetolaatikon kylmiö. Suuri kylmähuone löytyy keittiön puolelta. Keittiö on ammattilaiskeittiö, jossa on astianpesukone, liesi, uuni, rasvakeitin ja pakastin. Keittiö on tarkoitettu catering-toimijan käyttöön. Vanhalinnan astiasto sisältää lasit ja ruokailuvälineet.

Pöytäjärjestysmallit

Liitetiedostoina pöytäjärjestysmalleja kartanoravintolaan.

Kuvagalleria